Alien Oelen Jurjens

Inspirator en Motivator

Naast gastspreker, inspirator en motivator is de missie van Alien Oelen-Jurjens kennis delen op brede schaal op het gebied van Gezondheid & Vitaliteit, ze is actief op ROC’s, congressen, evenementen en in bedrijven en organisaties.
Alien heeft in 20 jaar veel praktijkervaring opgedaan als eigenaar van een praktijk; Bewustwording en Gedragsverandering, daarnaast is studeren op nummer 1 blijven staan, met name door de opleidingen: Psychologie, Neuro Psychologie, Counseling en Coaching Psychologie is ze een “wandelende bibliotheek“ geworden volgens studenten en leefstijlprofessionals.

 

alien-002

 

Met veel praktijkvoorbeelden en humor kan ze de meest saaie en lastige stof begrijpelijk en inzichtelijk maken. Holistisch staat voor Alien voorop, alles heeft met elkaar te maken en we werken dus aan het totaalplaatje.De opleidingen m.b.t. gedrag, het brein, mind set, braintraining, hormonen, stressmanagement, train the trainer en toegepaste psychologie worden verzorgd door Alien als hoofdocent/ supervisor en aangevuld met gastdocenten.

Quote Alien “the best teachers are those who show you where to look, but don’t tell you what to see”          

Leergebieden: Toegepaste, Praktische en Neuro Psychologie, Stressmanagement, Mentalhealth en hormoonhuishouding