Gea Hut

Even voorstellen: Gea Hut

Zelfstandige ondernemer. Eigenaar van Eten en Bewegen in balans. Ik ben gewichtsconsulent en Personal trainer. In 2017 heb ik de switch gemaakt van HR adviseur naar zelfstandig ondernemer. Als triatleet (hele triatlon: 4 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 hardlopen) en ultra loper (60 van Texel, 100km van Winschoten) ontdekte ik dat je nog zo hard kunt trainen maar als je niet de juiste/gezonde voeding eet dan kom je niet ver en ik wilde niet dagen misselijk zijn als ik tijdens wedstrijden voeding had genomen waar mijn maag alleen maar van streek raakte. Je kunt het vergelijken met diesel in een benzine auto, daar kom je niet ver mee.

afbeelding-gea-hut

Ik ben daarom de opleiding tot natuurvoedingsadviseur gaan volgen en ik ging mijn eigen groente en fruit verbouwen wat als voorbeeld kan dienen voor geรฏnteresseerden en klanten. Tijdens de opleiding ging er een wereld voor mij open, er is zoveel te leren over voeding maar ook het met passie bereiden van diverse gerechten. Na de opleiding natuurvoedingsadviseur wilde ik nog meer kennis vergaren want ik wilde mensen coachen naar een gezond gewicht en dan niet alleen met voeding maar ook met beweging. Toen wist ik het: hier ligt mijn passie : voeding en beweging.
Als docent heb ik veel opleidingen en verdiepingsdagen bij A plus opleidingen gevolgd, niet alleen voor kennisopname maar ook om didactische vaardigheden op te doen, kennis bezitten is iets anders dan kennis overbrengen.
Vanuit de praktijk; zowel als ondernemer, verzorgen van sportclinics, (hard)loopgroepen en sportbeoefenaar deel ik ervaringen en praktijkvoorbeelden met de studenten waardoor zij de opgedane kennis direct toe kunnen passen in de praktijk.

Specialisatie: Voeding en Beweging

Neem een kijkje op mijn website.