Stefan Alfons

leergebieden : Toegepaste Psychologie, Coaching en Counseling en Gezondheid & Vitaliteit

Sinds 2008 is Stefan Alfons personal trainer en eigenaar van Personal training Center Totally in Shape in Groningen. Iedereen die gezondheid en geluk belangrijk vindt kan hier terecht. Samen met zijn zoon Rowin wordt op een professionele en enthousiaste manier personal training en enkele groepslessen gegeven. Na een uitgebreide intake wordt een plan opgesteld om doelstellingen te realiseren. Dit gebeurt op het fysieke vlak, voeding, lifestyle en op mentaal gebied.

De laatste jaren heeft Stefan veel aandacht besteed aan mental coaching. Vooral de methode ‘gewoon doen’ spreekt hem aan. Daarom is hij ook aangesloten bij PROMEG. Hij geeft zowel individuele coaching als groepslessen.

Stefan heeft vorig jaar kennis gemaakt met A plus opleidingen, en het heeft zijn aandacht getrokken. “ Naast het studie aanbod en de kennis van de docenten, is vooral de manier waarop er wordt omgegaan met weerstand en gezocht word naar oplossingen, wat mij aanspreekt . Daar wil ik ook onderdeel van zijn”.

stefan-alfons-002

Stefan zijn passie ligt bij het coachen van mensen. Kennisoverdracht op een positieve en enthousiaste manier, laagdrempelig, toegankelijk, vaak met en lach soms met een traan. En altijd met een doel voor ogen: “Ik maak je sterker dan je al bent “ .

Bij A plus opleidingen zal Stefan als docent met veel (levens) ervaring worden ingezet in de leergebieden; toegepaste psychologie; coaching en counseling en Gezondheid & Vitaliteit

 

logo