Yentl Westerbaan

SPECIALISATIE : VOEDING , GEZONDHEID EN VITALITEIT

Binnen mijn ondernemingen begeleid ik mensen bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Ik streef voor persoonlijke aandacht en een blijvend resultaat. Cliënten begeleiden, adviseren en motiveren is wat ik het liefste doe.
Als docent bij A plus opleidingen vind ik het ontzettend leuk om cursisten te inspireren. Graag deel ik mijn kennis en ervaring maar laat ik de cursisten een eigen visie ontwikkelen. Voeding is één van de meest besproken onderwerpen. Ieder lichaam en elke persoon is uniek. Wat werkt voor de een, werkt wellicht niet voor de ander.
yentl
Achtergrond: Nadat ik het CIOS in Heerenveen had afgerond met de richting Fitness, health & management, ben ik de opleiding Sportgezondheid en Management gaan volgen aan de Hanzehogeschool. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur.
A plus opleidingen : “Yentl is een docent met enorm veel passie voor haar werk en vakgebied, als docent Gewichtsconsulent hebben we in haar niet alleen een docent met kennis en ervaring gevonden maar ook een docent die op verschillende invalshoeken in kan springen op de behoefte van de groepen en de cursisten optimaal kan begeleiden tijdens het opleidingstraject”.

 

Je kunt ook een kijkje nemen op mijn websites…

 

header-yentl-3                                gezonder-nederland7