Ingrid van Lieshout

Mijn loopbaan is begonnen in de zorg, als ziekenverzorgende bij intramurale Psychogeriatrische afdelingen. Al snel werd ik leidinggevende en ik ben vijftien jaar manager in de zorg geweest. In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben me gaan omscholen tot leefstijlcoach en gedragsexpert. In Brabant run ik, tot op de dag van vandaag, mijn praktijk waarin ik individuele cliënten coach op alle leefstijl gebieden zoals voeding, beweging, slaap en gedrag. Ook coach ik teams en groepen op het gebied van onder andere stressreductie, verandermanagement en zelfsturing. Daarnaast ben ik verbonden als docent aan A plus Business waar ik diverse opleidingen verzorg en ook mede verantwoordelijk ben voor alle in-company trainingen.

Ook ben ik bestuurslid van de BOVC waar verbinden, versterken en ontmoeten centraal staan. Hiermee willen wij alle coaches van Nederland met elkaar in verbinding brengen. Het praktisch vertalen van soms ingewikkelde theorie, daar ligt mijn kracht!  Door jarenlange ervaring in het praktisch vertalen van theorie naar praktijk heb ik een behoorlijk veel ervaring die ik graag met mijn studenten deel. Dit alles op een enthousiaste manier omdat ik merk dat dit aanstekelijk werkt.

Ik zie mezelf als “bruisbal” en breng dit onbewust over op studenten waardoor een opleiding of training altijd leuk en inspirerend is, hoe zwaar het onderwerp ook soms is. Door praktische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk te geven, blijft de theoretische informatie goed bij studenten hangen. Ook kan men het geleerde van de dag direct in de praktijk inzetten. Ik bezit vele tools om ieder opleiding en training tot een klein feestje te maken en men graag terugkomt naar de volgende les- of trainingsdag.

Leergebieden

Positieve psychologie | Vitaal Leiderschap | Slaap | Gezondheid & Vitaliteit | Brein & Gedrag

Bekijk het verhaal van Ingrid van Lieshout