Recensies

Stresscounselor

★★★★★
Mijn ervaring met A plus opleidingen is erg positief. Al bij het eerste contact met directrice Alien Oelen bleek dat het opleidingsinstituut een flexibele instelling heeft en met mij wilde meedenken over mijn voornemen om een jaaropleiding te gaan volgen, gecombineerd met een druk werk- en privéleven. De lesdagen waren vervolgens goed verzorgd en de afwisseling tussen twee docenten maakte dat iedere bijeenkomst een eigen en unieke insteek had. In de opleiding Stresscounseling hebben theorie en praktijk een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met vriendelijke groet, M. Martens
- M. Martens

Gewichtsconsulent (Vitaliteitscoach)

★★★★★
Door het volgen van de opleiding gewichtsconsulent heb ik geleerd wat gezonde voeding is en wat het voor het lichaam betekent. Ik ben daardoor gezonder gaan leven en voel ik mij vitaler. Mijn doel van het volgen van deze opleiding is om te gaan werken als Vitaliteitscoach. Met de lesstof, praktijkvoorbeelden en coaching van proefcliënten is een goede basis gelegd. Door de kleine groep is er tijdens de les veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. De docenten zijn goed onderlegd en vertellen enthousiast over het vak. Als ik een kritisch punt moet benoemen is het dat ik het onderwerp intoleranties gemist heb, iets dat ik zelf verder zal onderzoeken. In zijn totaliteit ben ik erg blij en tevreden dat ik deze opleiding bij A plus opleidingen heb gevolgd. Saskia Schoonhoven.
- Saskia Schoonhoven

Stresscounselor (Vitaliteitscoach)

★★★★★
Naast het volgen van de opleiding van Gewichtsconsulent heb ik op het zelfde moment de opleiding Stresscounselor gevolgd. Deze opleiding heeft mij kennis gegeven hoe je kunt omgaan met stress. Het heeft me technieken geleerd hoe je cliënten kunt begeleiden en we hebben verschillende tools aangereikt gekregen. Tijdens de lessen hebben we veel gesprekken geoefend en ontspanningsoefeningen gedaan. Het totaalpakket van zowel de theorie als de praktijk heeft mij gebracht dat ik goed kan omgaan met stressvolle situaties en dat ik cliënten hierin kan begeleiden. Kortom ik ben zeer tevreden over A plus opleidingen. Saskia Schoonhoven.
- Saskia Schoonhoven

Gewichtsconsulent en Stresscounselor

★★★★★
Ik heb A plus opleidingen 1.5 jaar geleden leren kennen via Sonnevelt Opleidingen. Ik heb de opleiding Gewichtsconsulent en Stresscounseling gedaan. De opleidingen zijn helder en leerzaam met duidelijke studiemappen. Ook het docententeam is erg begaan met de cursisten. Ze halen het beste in je naar boven, dat is de meerwaarde van klassikale studie. Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel. En ook zeker van de interactie met medestudenten leer je echt heel veel! Ik ben zo enthousiast dat ik doorga met de Mental Coach. De studie belasting is prima te doen. En het is fijn dat er nu eindelijk een goed opleidingsinstituut in de buurt is en op een prachtige, goed bereikbare locatie. afz. Gerda Bos
- Gerda Bos

Voedingsleer

★★★★★
Ik was al tijden op zoek naar een training over voeding. In eerste instantie zag ik het niet zitten om een klassikale studie te volgen. Na een prettig en enthousiast gesprek ben ik gestart met de Voedingsleer, Blended Learning, had er nog nooit van gehoord, maar thuis studeren en een praktijkdag sprak me enorm aan. De praktijkdag was zo ontzettend leuk, alle nadelen van het klassikaal studeren kon ik gelijk wegstrepen en heb me aangemeld voor een jaaropleiding. Het was spannend om weer te gaan studeren maar nu ik eenmaal bezig ben gaat er een wereld voor mij open. A plus opleidingen ontzettend bedankt voor jullie support en enthousiasme en wat een fijne docenten met veel praktijkervaring. Liefs Annet, Zuidwolde
- Annet, Zuidwolde

Praktische Psychologie

★★★★★
Psychologie heeft me altijd geïnteresseerd, toen ik via Facebook op de website kwam was ik om. De drie modules die ik moest volgen voor de Praktische Psychologie waren juist de onderwerpen die mij aantrokken. Mijn verwachtingen werden overtroffen; persoonlijk, goede ondersteuning, fijne sfeer, inspirerende docent en een leslocatie in de buurt en ook mogelijk op de avonden. Anneke Bruins
- Anneke Bruins

Gewichtsconsulent ( begeleiden kinderen)

★★★★★
Het is nu alweer twee jaar geleden dat ik opnieuw in de schoolbanken verscheen. Ik ben de opleiding voor gewichtsconsulent gaan doen. De eerste les was al zo inspirerend dat ik mij ook gelijk heb aangemeld voor de specialisatie begeleiden kinderen. Toen nog een pilot opleiding. De docent draagt veel passie en kennis uit. Dat maakt elke les leerzaam en een feest. Tijdens het examen kun je de docent horen praten in je hoofd. Zo moet kennis overdragen zijn.
- Marijke Dijk

Gewichtsconsulent

★★★★★
"Echt een geweldige training gehad, elke 14 dagen ben ik met veel plezier naar onze les in Drachten gereden. Team A plus heeft er voor gezorgd dat ons hele consulentes gezelschap geslaagd is"
- v Manen

Gewichtsconsulent

★★★★★
"Er werd op een interactieve manier les gegeven. Hierdoor ging het echt voor me leven. Ging met veel plezier naar de lessen. Kan A plus opleidingen iedereen aanraden. Alien is echt een mensen-mens, dat zie je ook terug in haar manier van handelen en lesgeven."
- Irene Kuperis- Noordberger

Gewichtsconsulent

★★★★★
De opleiding gewichtsconsulent was erg top! Er wordt heel veel energie in je gestoken. De lessen zijn helder en duidelijk. Dank zij jullie ben ik dit jaar heel wat wijzer geworden. Ik raad iedereen een opleiding bij Sonnevlt/ A plus opleidingen aan, omdat ik heb ervaren dat ze ernaar streven om jou zoveel mogelijk te leren! Mijn doel om een succesvolle Gewichtsconsulent te worden. Daarom heb ik me al bij jullie aangemeld voor de volgende opleiding ingeschreven; Stresscounselor. Hier zie ik nu al naar uit. Wil jullie bedanken voor dit leerzame jaar.
- Lenie Leegstra

Stresscounselor

★★★★★
Pluspunten: Praktijkgerichte opleiding, prettige sfeer tijdens de les, veel coachinggesprekken geoefend, werkboek bevat veel oefeningen en tips en achtergrondinformatie hoe om te gaan met stress. Hele fijne en deskundige docenten met veel ervaring.
- Annemiek van Meurs

Mental Coach

★★★★★
Ik heb de opleiding Mental Coach bij A-Plus Opleidingen in Hoogeveen met ont-zet-tend veel plezier gevolgd! De opleiding was zowel theoretisch (o.a. tools/methoden) als praktisch (rollenspellen, oefenen met elkaar) en heeft mij erg veel geleerd. De docente (Alien Oelen-Jurjens) speelde altijd in op de behoefte van de cursisten, er was heel veel interactie en vooral: de sfeer was erg goed. Het is gewoon jammer dat ik de opleiding (succesvol) heb afgerond. Maar er staan nog meer opleidingen op mijn planning, dus de kans dat ik nog een keer bij A-Plus Opleidingen een opleiding boek, is absoluut aanwezig!
- Vanessa ten Hoor

Mental Coach

★★★★★
Omdat ik mijn coaching vaardigheden wilde vergroten ben ik de opleiding Mental Coach gaan volgen. Door met proefpersonen te werken wordt het geleerde gelijk in de praktijk geoefend, wat ik heel waardevol vind. Ook tijdens de lessen is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke begeleiding. De opleiding heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan.
- Marja van den Berg

Mental Coach

★★★★★
Ik heb tijdens de opleiding Mental Coach bij A Plus Opleidingen in Hoogeveen ontzettend veel geleerd (docente: Alien)! Door de mooie combinatie van theorie en praktijk heb ik veel handvatten gekregen om goede coachgesprekken te voeren die - naarmate de opleiding vorderde - ook duidelijk sterker werden! Deze opleiding is van grote toegevoegde waarde geweest voor mij!
- H. Koetzier

Slaapcoaching

★★★★★
Voor onze organisatie, begeleiden In de Psychiatrie hebben we de cursus Slaapcoaching gevolgd in Groningen. Wat hebben we veel geleerd in 2 dagen, veel nieuwe inzichten maar ook praktische tools die we de volgende dag direct hebben ingezet. Een waardevolle training waar wij en onze organisatie veel aan hebben gehad. A plus opleidingen bedankt voor de warme ontvangst en gezellige lesdagen.
- Psychiatrie, Rotterdam

Medische Basiskennis

★★★★★
Met veel plezier de opleiding MBK gevolgd, omdat de hele lesdagen opgedeeld zijn in 2 lesavonden was het goed te combineren naast mijn praktijk. 2 enthousiaste jonge docenten/ huisartsen geven met veel passie les. Ook A plus opleidingen, het kantoor denkt met je mee als cursist en hebben een open en flexibele instelling waardoor je je ook welkom en gehoord voelt. Helaas heb ik mijn examen nog niet kunnen doen maar in juni zal ik mijn opleiding afronden, dank A plus opleidingen voor het meedenken en het aandragen van oplossingen. Een tevreden cursist en ik zal zeker nog verder gaan met studeren bij A plus.
- Magda

Mental Coach

★★★★★
Met veel plezier heb ik de opleiding tot Mental Coach gevolgd in Hoogeveen. Geleerd zowel in theorie als in de praktijk hoe je meer verdieping kan brengen in het coachen van mensen. Ik raad deze opleiding van harte aan!
- Barbara Gorel

Module Ouderen

★★★★★
Ik had nog nooit een cursus gevolgd bij A plus opleidingen, Heerlijk het tempo bij A plus. Hartelijk dank voor de ruimte die ik gekregen heb om de cursus te kunnen doen op het tijdstip wat mogelijk was voor mij! Ook een woord van dank aan de individuele begeleiding van de docent die zich goed kon inleven in de situatie en haar aanvullingen op mijn antwoorden. Het was me een genoegen om een cursus bij jullie te volgen. Persoonlijke betrokkenheid staat zeer zeker voorop bij jullie en heel erg blij en trots op het behalen van het certificaat.
- Jennie

Slaap-coaching

★★★★★
Wat een bruikbare informatie in 2 lesdagen en heel prettig 2 dagen achter elkaar; ik lag 's nachts wakker maar dat was mijn eigen enthousiasme, wat wil je ook met zo'n bevlogen trainer voor de groep die zo inspirerend kan vertellen. Een aanrader! Dank A plus opleidingen voor deze boeiende training over slaap.
- Ria de Jong

Gewichtsconsulent

★★★★★
Met veel plezier kijk ik terug op een ontzettend leuk en leerzaam jaar. De opleiding zit goed in elkaar en de stof die behandeld wordt is erg interessant. Annemiek is een hele leuke, betrokken en inspirerende docent. Ik kan de opleiding zeker aanbevelen en kijk met een heel tevreden gevoel terug op een mooi, leerzaam jaar
- Jitske

Gewichtsconsulent

★★★★★
Met veel plezier kijk ik terug op een ontzettend leuk en leerzaam jaar. De opleiding zit goed in elkaar en de stof die behandeld wordt is erg interessant. Annemiek is een hele leuke, betrokken en inspirerende docent. Ik kan de opleiding zeker aanbevelen en kijk met een heel tevreden gevoel terug op een mooi, leerzaam jaar
- Jitske

Gewichtsconsulent

★★★★★
Afgelopen jaar is erg leerzaam geweest. Tijdens de opleiding hebben we veel theorie behandeld. Daarnaast zijn we ook veel bezig geweest met de praktijk. Een groot pluspunt tijdens de opleiding vond ik dan ook dat we al snel konden beginnen met het begeleiden van onze proefpersonen. Ik heb hier veel van geleerd. Ook doordat we tijdens de les altijd de tijd namen om te bespreken hoe het bij iedereen ging. De docent, Annemiek van Meurs, was heel professioneel en heeft al veel ervaringen, die ze dan ook graag met ons deelde. De lessen waren altijd goed voorbereid en we hebben het heel gezellig gehad. Ik kijk terug op een ontzettend leuke tijd!
- Annemie Blokzijl

Training Vitaal Leven ( Summerschool)

★★★★★
De training Vitaal Leven heeft een hoop duidelijk gemaakt, we hebben een kijkje kunnen nemen in het brein en met name hoe het werkt, hoe iets ontstaat en hoe je het aan kan pakken, in september komen we graag opnieuw terug voor een vervolg.
- Organisatie 50+

Stresscounselor

★★★★★
Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat deze opleiding zoveel meerwaarde voor mij persoonlijk en voor mijn praktijk zou opleveren. Ik dacht al veel te weten over stressmanagement maar wat komt er veel bij kijken, met name heb ik geleerd hoe ik deze kennis over kan brengen. A plus opleidingen en docenten bedankt voor de inspirerende lesdagen en de begeleiding tijdens het opleidingsjaar, ik kan het iedere coach aanraden om je hier meer in te verdiepen en te specialiseren. Liefs Lysbeth
- Lysbeth

Module Ouderen (BGN)

★★★★★
Voor de zomervakantie ben ik gestart met de thuisstudie Module: Ouderen voor gewichtsconsulenten, graag had ik de klassikale cursus gevolgd, maar de vriendelijke dames van A plus hebben me helder kunnen uitleggen waarom de thuisstudie ingezet was, behoefte van de Gewichtsconsulenten. Ik heb de cursus als heel verhelderend ervaren en toch ook weer veel nieuwe dingen geleerd die ik direct kan gebruiken voor mijn oudere cliënten, complimenten voor de mensen van A plus opleidingen op kantoor, snelle service, persoonlijke betrokkenheid en altijd tijd om even telefonisch vragen te beantwoorden. Het is jammer dat jullie in het Noorden zitten omdat ik graag een klassikale opleiding was gaan volgen bij jullie maar ik blijf volgen wie weet... Bedankt team van A plus opleidingen en natuurlijk ook de docenten die me begeleid hebben, veel advies en ook altijd heel snel wat betreft huiswerkopdrachten en dat maakt voor mij het onderscheid met andere opleiders. Alice (Gewichtsconsulente)
- Alice

Gewichtsconsulent , stresscounselaar

★★★★☆
Zoveel geleerd van Marja spies en Alien boelens ze hebben mijn kijk en visie op de wereld veranderd . Deze twee vakken waren enorm waardevol ! Ik ben al met de vierde opleiding bezig en er zal vast meer gaan volgen . Docenten met passie voor hun werk en veel ervaringen . Super !!!
- Dionne

Stresscounselor

★★★★★
Wat een fijne opleiding! Wij hadden een kleine groep in Hoogeveen. Zeer bevlogen en betrokken docente(n), veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Via Sonnevelt Opleidingen ben ik bij A-plus opleidingen terecht gekomen. Een zeer goede keus!
- Susan Schreurs

Stresscounselor en Slaapcoaching

★★★★★
Vorig jaar heb ik met veel plezier de opleiding Stresscounselor gevolgd, mijn enthousiasme was zo groot dat ik graag iets toe wou voegen en het liefst bij A plus opleidingen in Groningen, dat is Slaapcoaching geworden, in 2 dagen zoveel geleerd over slaap dat ik mijn clienten de juiste informatie kan geven en niet de standaardtips maar juist bij stress is de kwalitatief goede slaap zo belangrijk. Op naar de volgende training in Groningen. Stresscounselor en Slaapcoach Gerlinda
- Gerlinda

Gewichtsconsulent

★★★★★
Ervaring: Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd bij Aplus opleidingen/Sonnevelt opleidingen. De docente was goed, had veel kennis, en zorgde voor leuke en gezellig lesdagen. De lesstof zat goed in elkaar en was heel breed. Van alle vlakken waar we als gewichtsconsulent met te maken krijgen werd wel iets behandeld!
- A. Blokzijl -Boer

Stresscounselor

★★★★★
Geweldig inspirerende opleiding genoten, heel veel geleerd, met name over mezelf. Elke trainingsdag was een feestje om bij te zijn 🙂 Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in het waarom anderen dingen doen, of juist niet doen, aanrader!!!
- S. Van Manen

Mental Coach en Stresscounselor

★★★★★
Wat iedere keer weer indruk op me maakt is de manier waarop onze docent Alien mijn gemoedstoestand om kan turnen, door haar inspirerende manier van lesgeven lift ik mee op haar enthousiasme en positivisme. Ik leer zoveel en maak gebruik van haar kwaliteiten dit wil ik straks ook meegeven aan mijn clienten. Maak gebruik van elkaar en laat je raken! Student SC en MC
- Ex-student SC, nu MC

Mental Coach

★★★★★
De Mental coach vond ik leuke en mooie opleiding. Het was een ontzettende leuke groep en hele aardige docenten. De coach vaardigheden toepassen tijdens opdrachten en oefenen met elkaar tijdens de lessen heb ik veel uit kunnen halen. Ontzettend veel mogen leren! Zeker een mooie aanvulling voor mijn vorige opleiding en het toepassen in de praktijk.
- Denise de Haan

Beweegcoach

★★★★★
Toen ik de opleiding Beweegcoach 'ontdekte', wist ik meteen dat ik die wilde volgen. A plus heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Deze opleiding Beweegcoach was de eerste in het Noorden, waardoor het af en toe wat zoeken was naar vorm en inhoud. Dat vond ik juist interessant. De docenten zijn zeer ervaren en bekwaam. Ik waardeer het enorm dat ze hun kennis en ervaring wilden delen. Ik ben na deze opleiding wijzer en meer geïnspireerd dan ooit om aan de slag te gaan in de mooie wereld van beweegcoaching.
- Michiel Commandeur

Thuisstudie Module Ouderen

★★★★★
Wat was ik blij dat ik de Module Ouderen tegen kwam op de Nascholingslijst van de BGN, doelgroep Ouderen begeleiden die steeds groter wordt en als thuisstudie te volgen. De lesmap heb ik binnen 2 dagen ontvangen, het huiswerk werd snel nagekeken en van waardevolle feedback voorzien, na 3 maanden mijn certificaat ontvangen en nu ook ouderen begeleiden, dank jullie wel A plus opleidingen voor de snelle service, betrokkenheid en mooie module.
- Anita

Kinder-Jeugd-Coach

★★★★★
Een echte aanrader, de opleiding is opgebouwd uit 3 modules en je kan op ieder moment instromen. Ik heb de drie modules achter elkaar gevolgd en met name het onderdeel Psychologie vond ik heel interessant en gebruik ik nog steeds m.b.t. mijn leerlingen. Docenten met veel ervaring, kennis en kunde, ook veel praktijkgerichte oefeningen en casussen tijdens de lesdagen. Een mooie verdiepingsslag voor mij als docent.
- Hanneke Heitsma

Slaapcoaching

★★★★★
In mijn netwerk hoorde ik alleen maar positieve verhalen over de Slaapcoachcursus, mijn verwachtingen zijn overtroffen, wat een nieuwe informatie over slaap hebben we gekregen in 2 dagen tijd, naast de kennis van Alien ,ook enorm inspirerende dagen, ik kan het iedereen aanraden, tempo ligt hoog maar wat kunnen we dit goed gebruiken in de praktijk. Nogmaals dank voor de inspirerende dagen.
- Marjolein

Coachen vanuit positieve psychologie

★★★★★
Ik was al op de hoogte dat er veel nieuwe opleidingen aan zaten te komen bij A plus. Ik heb al meerdere opleidingen/ trainingen bij A plus gevolgd en hoopte echt dat er iets zou komen op het gebied van positiviteit, ik was tijdens de gastlessen van Alien al getriggerd... yes, positieve psychologie, ik heb me al aangemeld ondanks dat er nog geen lesrooster bekend was, dit gaat een mooie opleiding worden, heb er veel zin in.
- Liesbeth

Aanbeveling docente Alien

★★★★★
"Ik heb het genoegen mogen hebben om een opleiding te mogen volgen bij deze gepassioneerde en bevlogen docente! De passie en gedrevenheid waarmee zij haar kennis overbrengt is ongekend. Nog nooit een docente meegemaakt die zo betrokken is bij haar leerlingen en ten alle tijden voor ze klaar staat. Ze beschikt over een groot inlevingsvermogen en is uiterst flexibel en oplossingsgericht!
- Frank Meulenbeek

Presenteren met overtuiging

★★★★★
Met veel plezier, maar ook gezonde spanning heb ik een tijdje terug de Verdiepingsdag presenteren gevolgd. Vond ik het altijd doodeng om te pitchen, nu ga ik met plezier naar een netwerkdag of meeting, ik heb met name mijn zelfvertrouwen terug en kom nu makkelijk op mijn woorden, heb er zelfs plezier in gekregen om te mogen delen, zoals Alien aangaf, Durf te shinen en pak je podium, dat doe ik nu. Zo trots. Dank jullie wel A plus opleidingen, jullie hebben me zoveel meer dan alleen kennis, tips en trics gegeven. Heel bijzonder!
- Sandra Kloosterman

Gastdocent Didactische Vaardigheden

★★★★★
Boven verwachting, wat kregen we een praktijkvoorbeelden, daar kan ik iets mee. Het meest waardevol, verplaats je in de belevingswereld van de leerling! Dank A+ voor een waardevolle en inspirerende dag, trots op mijn certificaat. Liefs Amy
- Amy

Presenteren met overtuiging

★★★★★
Gisteren tijdens de Vrouw & Visie Themacafé aangeschoven bij deze lezing. In 3 kwartier heb ik zoveel tips mogen ontvangen dat ik met meer zelfvertrouwen mijn volgende workshop ga geven. Wat heb ik meegenomen: Less is More, blijf jezelf en dat we ons zelf niet te serieus moeten nemen, humor doet het goed en dat wist de spreker ook goed toe te passen. Dank voor deze geweldige presentatie niet alleen de inhoud maar ook jouw manier van presenteren, zo relaxed, betrokken en oprecht. Een ware inspiratieboost.
- Ellen

Coachen vanuit Positieve Psychologie

★★★★★
Wat heb ik veel inzichten mogen krijgen tijdens deze opleidingen, ik ben milder geworden voor mezelf maar ook voor anderen. Wat me het meest is bij gebleven is het inzicht in dat je altijd een keuze hebt en dat heb ik tijdens de opleiding echt ervaren. Het is zo’n zin wat vaak geroepen wordt en waarvan je weet dat het zo is. Maar toch moet je het eerst ook zo voelen. En dat is weer iets wat veel rust geeft, een gevoel van vrijheid. De omstandigheden zijn vaak nou een keer zo, maar wat je er zelf mee doet heeft zoveel invloed op hoe je je voelt.
- Sandra

Leefstijlcoach

★★★★★
Een jaar geleden gestart en nu heb ik al mijn verslagen, portfolio in geleverd. Zo ontzettend veel geleerd, had ik me eerst aangemeld voor de coachmoduke, na lesdag 1 wist ik al ik meld me aan voor alle modules. De sfeer, docenten met veel kennis maar ook met humor en veel betrokkenheid. Wat ik ga doen staat nog open. Docenten, A plus en Studentensupport hartelijk dank voor het fijne jaar. Liefs Marieke.
- Marieke

Slaapcoach

★★★★★
Nooit geweten dat er zoveel te leren was over slaap, via een collega werd ik enthousiast over de verhalen van de training Slaap die A plus opleiding geeft. Al mijn verwachtingen werden overtroffen en ben je nog niet om, alleen de passie waarmee de docent kan vertellen en met alle geduld nog eens rustig de slaapcyclus uitlegt. Dat was ook weer nieuw voor mij vergeleken met de zakelijke trainingen die ik veel moet volgen. En ik slaap als een roosje. Thans A plus opleiding.
- Rosa

Ouderen, voeding, beweging en veiligheid

★★★★★
Na mijn opleiding Gewichtsconsulent was ik op zoek naar een specialisatie, naast mijn werk en gezin is weer een klassikale opleiding volgen te stressvol. Op de BGN site zag ik de thuismodule Ouderen van A plus opleidingen, helemaal in Groningen maar een thuisstudie zou mij veel rust geven. Naar alle tevredenheid mijn 15 Nascholingspunten mogen incasseren. Wat deze opleider anders maakt is de snelheid; nakijken huiswerk, betrokkenheid aangewezen docent en extra informatie waar je ook weer van leert. Mijn bedoeling is in 2019 ook de Rouwkunde Verlieskunde te gaan volgen, deze kan ik ook thuis volgen. Blij met mijn kennis en certificaat.
- Annemieke

Inspiratiesessie Vitaal Leiderschap

★★★★★
Enkele reacties van werkgevers/ leidinggevenden: “Geen hypes en moderne woorden maar duidelijke en begrijpelijke taal, no nonsens” “Praktijkvoorbeelden waren helder en zinvol” “Confronterend, ik herkende me in veel voorbeelden als leidinggevende, we gaan ons nu iets meer richten op welbevinden i.p.v. alleen maar langdurige inzetbaarheid” “Wat een eye-opener; niet voor de groep staan, maar achter de groep als een roedel wolven, volgen en leiden en bijsturen door te observeren en te signaleren”
- Ondernemers

Leefstijlcoach

★★★★★
Wat heb ik veel mogen leren het afgelopen jaar, dank lieve docenten. Ik kwam mezelf regelmatig tegen maar heb alles om kunnen zetten voor mijn cliënten. Een meerwaarde en met name de opbouw in de lessen, daar is echt over nagedacht, de puzzelstukjes vielen ineens in elkaar. Nogmaals dank aan alle docenten en mijn medestudenten.
- Marian

Leefstijlcoach

★★★★★
Na de Vitaliteitscoach te hebben gevolgd bij A plus hebben we gelijk ook de ontbrekende modules geboekt. Voedingsleer, Slaap en Hormoonhuishouding. Zoals we A plus kennen, altijd gedreven, betrokken en meedenken was het fijn om weer terug te zijn. De diepgang en cliënt in zijn/ haar waarde laten kwamen weer naar voren. Goed onderbouwd, ervaring van docenten zorgen ervoor dat ik wellicht de eeuwige student blijf en natuurlijk bij A plus. Dank docenten voor jullie inspirerende lessen
- Nico

Slaap Incompany

★★★★★
Wij hadden goede verhalen gehoord over A plus opleidingen en de slaaptraining. Wij als coaches wilden hier meer van weten. Na een uur hadden we al meer informatie dan verwacht, de dag kon niet meer stuk. Wat een geweldige dag, veel nieuwe informatie en en trainer met zoveel kennis en vaardigheden, hier kunnen we dagen naar luisteren. Een topdag en mooi afgesloten met een erkend certificaat. Een trots coach team hier, we gaan de volgende incompany weer boeken er staan voldoende interessante trainingen op de site... wellicht Vitaal Leiderschap de volgende keer.
- H. Boer

Vitaal Positief Leiderschap

★★★★★
Met ons team hebben we in 3 dagen zoveel mogen horen over Vitaliteit op de werkvloer, maar nog belangrijker, hoe kunnen we het in gaan zetten. Hier waren we al tijden mee bezig maar de inspiratie ontbrak en achteraf ook de kennis. Wat fijn dat er werd geluisterd en dat het ook daadwerkelijk op maat werd ingezet. We zijn direct aan de slag gegaan, een gemotiveerd team wat werkt aan vitaliteit in alle vormen en voor alle medewerkers. A plus opleidingen bedankt voor het motiveren en inspireren van onze medewerkers.
- Vitaal Positief Leiderschap

Module Ouderen

★★★★★
Wat een ontzettende interessante module is dit, wat heb ik veel geleerd en wat heeft het me veel nieuwe inzichten met betrekking tot ouderen gegeven! Ik heb met veel plezier de hoofdstukken gelezen en de vragen beantwoord. Wat komt er toch veel kijken bij de begeleiding van deze groep. Er zijn zoveel aspecten in het leven van ouderen waar ik van te voren geen zicht op had. Aspecten die niemand in de hand heeft, ouder worden is namelijk geen keuze, maar gewoon een natuurlijk proces met specifieke problemen op het gebied van voeding, beweging en veiligheid. Maar wat een uitdaging om deze groep te gaan begeleiden! Ik ben oprecht blij dat ik voor deze module heb gekozen. Ouder worden vraagt echt aanpassingen op alle gebieden en het is fijn om te weten dat ik daar door deze module veel alerter op kan reageren en inspelen. Bedankt! Monique (Gewichtsconsulent)
- Monique

Mentaal Coachen

★★★★★
In één woord, inspirerend. Wat heb ik genoten van de lesdagen in Hoogeveen. Docente Alien wist er iedere keer weer een feestje van te maken; Psycholoigie saai? Hier niet, de aanvullende informatie sluit aan bij de theorie; het wordt ineens duidelijk, regelmatig herhalen en terugkoppelen naar vorige lessen, het gaat leven. De dagen vlogen voorbij. Naast het leren coachen heb ik zoveel extra bij mogen leren. Dank A plus opleidingen en in het bijzonder Alien. Liefs Marieke.
- Marieke

Leefstijlcoach versneld

★★★★★
Het heeft me veel kennis, tools en inzichten gebracht die ik per direct kan inzetten in de praktijk. Cliënten kan ik nu veel beter begrijpen, aangezien ik nu beter begrijp waar bepaald gedrag vandaan komt en waar je rekening mee kunt houden. Het was heel praktijkgericht. Hetgeen wat me tijdens deze opleiding geraakt heeft is de ‘belangrijkheid’ van deze kennis/stof. Ik kan me haast niet voorstellen dat ik als leefstijlcoach gewerkt heb, zonder deze kennis te bezitten. Ontzettend blij dat ik nu me nu hierin heb kunnen ontwikkelen. Dit gaat me als coach zeker helpen, en merk dat ik coachgesprekken met mijn cliënten al heel anders doe en aanvlieg. Vanuit een andere gedachte. Deze ontwikkeling geeft me zelf meer zelfvertrouwen en daarin zie ik tegelijkertijd ook een groot verschil met andere coaches of specialisten in dit werkveld. Teun.
- Teun; Leefstijlcoach

Post HBO gedragsexpert

★★★★★
Wauw, wat een kennis heb ik opgedaan!! Als Leefstijlcoach was ik op zoek naar een opleiding die mij nog meer kennis over en inzicht in het gedrag van mijn cliënten kan geven.. Deze opleiding sluit hier perfect op aan. Ik heb heel veel extra kennis en tools gekregen waar ik gelijk vanaf de eerste lesdag mee aan de slag kon. Heel waardevol. Ik voel me echt een Leefstijlcoach plus nu. De opleiding was pittig en intensief, echter was het mijn inspanning meer dan waard!!!
- Ingrid

Remissiecoach

★★★★★
De eerste dag Remissiecoach, toch wel een spannend thema. Na het voorstellen, verwachtingen aangeven en uitleg beroepsprofiel was ik om, iedere lesdag me mee laten voeren in de inspirerende verhalen van de docent. Rouw & Verlieskunde, wat een impact... werd er stil van. Wat is me bij gebleven van deze prachtige aanvulling? Ieder mens beleeft en ervaart het op een andere manier, een kwetsbare groep midden in een rollercoaster inclusief de omgeving. Wat ben ik dankbaar dat ik deze doelgroep mag ondersteunen, begeleiden en een luisterend oor mag bieden. Dank A plus opleidingen voor de inspirerende, leerzame lesdagen in een warm bad.
- Marieke

Rouw & Verlieskunde

★★★★★
Met veel plezier de thuismodule Rouw -Verlies gevolgd. Ik kon mijn eigen tijd indelen en de huiswerkopdrachten waren duidelijk beschreven. De docent reageert snel en gaf waardevolle feedback en was ook een soort van klankbord, je komt je zelfs soms tegen en eigen herinneringen komen weer boven. Certificaat behaald met een 9. Dank Studentensupport en docenten voor de prettige begeleiding. Nynke Arends; verpleegkundige
- Nynke

Leefstijl coach en remissie coach

★★★★★
De opleiding HBO leefstijlcoach heeft mij persoonlijke groei, ontwikkeling en inzichten gegeven die ik goed kan gebruiken in de praktijk, waar ik ontzettend blij mee ben. In de lessen veel interactie , harmonie en enthousiaste docente Ingrid gaf ons mooie tools te gebruiken. Tijdens de opleiding de remissie coach gedaan wat heel goed te combineren was . Ga zeker verder met de gedragsexpert voor verdere verdieping. A-plus een zeer fijne toegankelijke , flexibele opleiding organisatie. groet Angelique Koersen
- A.Koersen

Remissiecoach

★★★★★
Bij deze wil ik laten weten hoeveel ik aan de opleiding Remissiecoach heb gehad. Ik ben met name ook blij dat je ons vertelde over het krijgen van suïcidale gedachten en zelfs pogingen nadat de behandeling klaar is en er gewacht kan worden op de na- controles. Een nieuwe cliënt met longanker vertelde dat ze in 2006 borstkanker heeft gehad en na alle behandelingen zichzelf van het leven wilde beroven. We hebben fijn met elkaar gesproken en de lesstof kwam tot “leven” Ik kan iedereen adviseren die met mensen met kanker werken de opleiding te volgen. Het is in ieder geval in het kader van 2e spoor re-integratie een hele goede aanvulling geweest! Brigitte (Remissiecoach Groningen)
- Brigitte

Natuurvoedingscoach

★★★★★
Ik heb de Masterclass van de opleiding Natuurvoedingscoach gevolgd. Gieneke laat veel ruimte voor eigen inbreng en discussie tijdens de lessen. De groepen waarbij de studenten verschillende (zorg) achtergronden en opleidingsniveaus hebben vullen elkaar aan waardoor we een interessante en leerzame les over voeding (psychologie-psychiatrie-hersen-darm as hebben mogen ontvangen. Dank Gieneke een aanrader. Zorgprofessional Groningen.
- Zorgprofessional

Gastdocent worden

★★★★★
Hoe deel je je praktijkervaring met toekomstige zorgmedewerkers? Hoe activeer, inspireer en motiveer je leerlingen? Wat zijn abslute do's en donts wanneer je voor de klas staat? En hoe geef je les in deze bijzondere tijd waarin online lesgeven er 'gewoon' bijhoort? Met deze en nog veel meer vragen begon ik aan de workshop #gastdocent worden bij A plus opleidingen. Aan het einde van de dag zijn al mijn vragen beantwoord en ben ik met zoveel met kennis naar huis gereden dan vooraf verrwacht. Certificaat mee in de tas. Wat een inspirerende dag! Yvonne Dijkstra.
- Yvonne Dijkstra

Remissiecoach

★★★★★
Enkele reacties studenten Remissiecoach Groningen 2021. Alien je bent goud waard. Wat een heerlijke stijl van lesgeven; Peter. Nogmaals DANK voor al jouw uitgebreide kennis, kunde, professionaliteit, humor, betrokkenheid en warmte lieve Alien; Inge.
- Remissiecoach

Leefstijlcoach

★★★★★
Ik wil Alien en haar team bedanken voor hun drive en energie voor het doorgeven van hun kunde. Door de praktijkgerichte aanpak en kennis, kon ik het geleerde direct toepassen. Dit vond ik heel prettig. Acht jaar geleden deed ik een opleiding waar de theorie te droog voor me was en nu heb ik het gevoel alsof het vanzelf ging. Ik ben fluitend van les naar les gegaan en heb nooit het idee gehad dat ik ergens afhaakte of dat ik het niveau niet aan kon. Dit is in mijn ogen ook een grote verdiensten aan het team van Aplus en ik hoop ze nog vaak in het veld tegen te komen. Bedankt dames! To be continued, Martijn Leefstijlcoach 2020 - 2021
- Martijn

Coachen positieve psychologie

★★★★★
De opleiding is goed opgezet en ik vind de informatie erg duidelijk, goed en praktisch toepasbaar. Ik heb voor mezelf een grote power-point presentatie gemaakt (met notities) waarin ik alle informatie heb gezet die ik in voorgaande coach opleidingen heb gekregen en alle informatie van deze opleiding waardoor ik 1 krachtig document heb die ik gebruik en bijhoudt. Ik ben erg enthousiast en gedreven en de theorie, diversiteit van onderwerpen en oefeningen geven mij krachtige tools en mooie nieuwe inzichten die mij veel effectiever en zelfverzekerder maken in mijn rol als coach maar ook als persoon. Michael - Coach Defensie
- Coach Defensie

Coachen Positieve Psychologie

★★★★★
Een waardevol cadeau! Wat ik aan de afgelopen 9 lesdagen heb overgehouden zijn meer zelfbewustzijn, assertiever, persoonlijke groei en terug naar mijn oerkern (ik weet weer wie ik ben en waar ik voor sta) en kracht: een waardevol cadeau voor de rest van mijn leven!! Ellen
- Ellen

Remissiecoach

★★★★★
En het is ook echt een A+ . Zowel qua inhoud, als qua enthousiasme en sfeer. Bijzonder wat jullie neerzetten. Viola
- Viola

LEEFSTIJLCOACH

★★★★★
Voor het doen van deze opleiding was ik iemand die op basis van zijn onbewuste zijn gesprekken voerde en mensen spiegelde in hun gedrag. Mijn doel was om meer bagage mee te nemen de gesprekken in om mijn praktijk skills te kunnen uitbreiden met doelgerichte tools. Terugkijkend op de opleiding heb ik meer bagage gekregen dan ik eigenlijk van te voren had gedacht. Ik ben me bewust geworden dat ik mij in sommige onderwerpen verder zou willen ontwikkelen, zoals slaap en stress, maar dat de onderwerpen hormonen en voeding minder bij mij passen. Daarnaast waren de lessen CPP op veel gebieden herkenbaar. Alle lessen waren hierin dan ook een spiegel die constant werd voorgehouden hoe en of ik bepaalde modellen/technieken toepaste in de praktijk. Ik heb hierin veel bevestiging ervaren, maar ook meer bewustzijn hoe ik bepaalde instrumenten kan inzetten om mijn coaching bewuster in te zetten. Tim - maart Amsterdam
- Tim

Coachen vanuit positieve psychologie

★★☆☆☆
Eigenlijk is de opleiding een constante evaluatie met jezelf. Tijdens iedere les draaien je hersenen op volle toeren om verbindingen te leggen met de stof en hoe je zelf hier mee omgaat. Met een geweldige en inspirerende Alien - onze docent en mentor die alle tijd nam om het nog eens te herhalen - uit te tekenen en ons uit te dagen en onze verslagen van feedback voorzag waar je u tegen zegt. Dank A plus opleidingen en Alien voor deze mooie opleiding die naast kwaliteit ook een goede opbouw kent. - Arbo medewerker -
- Arbo medewerker

Plaats een recensie

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content