Mental Coach en Stresscounselor

Wat iedere keer weer indruk op me maakt is de manier waarop onze docent Alien mijn gemoedstoestand om kan turnen, door haar inspirerende manier van lesgeven lift ik mee op haar enthousiasme en positivisme. Ik leer zoveel en maak gebruik van haar kwaliteiten dit wil ik straks ook meegeven aan mijn clienten. Maak gebruik van elkaar en laat je raken! Student SC en MC

Ex-student SC, nu MC

Mental Coach

De Mental coach vond ik leuke en mooie opleiding. Het was een ontzettende leuke groep en hele aardige docenten. De coach vaardigheden toepassen tijdens opdrachten en oefenen met elkaar tijdens de lessen heb ik veel uit kunnen halen. Ontzettend veel mogen leren! Zeker een mooie aanvulling voor mijn vorige opleiding en het toepassen in de praktijk.

Denise de Haan

Beweegcoach

Toen ik de opleiding Beweegcoach ‘ontdekte’, wist ik meteen dat ik die wilde volgen. A plus heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Deze opleiding Beweegcoach was de eerste in het Noorden, waardoor het af en toe wat zoeken was naar vorm en inhoud. Dat vond ik juist interessant. De docenten zijn zeer ervaren en bekwaam. Ik waardeer het enorm dat ze hun kennis en ervaring wilden delen. Ik ben na deze opleiding wijzer en meer geïnspireerd dan ooit om aan de slag te gaan in de mooie wereld van beweegcoaching.

Michiel Commandeur

Thuisstudie Module Ouderen

Wat was ik blij dat ik de Module Ouderen tegen kwam op de Nascholingslijst van de BGN, doelgroep Ouderen begeleiden die steeds groter wordt en als thuisstudie te volgen. De lesmap heb ik binnen 2 dagen ontvangen, het huiswerk werd snel nagekeken en van waardevolle feedback voorzien, na 3 maanden mijn certificaat ontvangen en nu ook ouderen begeleiden, dank jullie wel A plus opleidingen voor de snelle service, betrokkenheid en mooie module.

Anita

Kinder-Jeugd-Coach

Een echte aanrader, de opleiding is opgebouwd uit 3 modules en je kan op ieder moment instromen. Ik heb de drie modules achter elkaar gevolgd en met name het onderdeel Psychologie vond ik heel interessant en gebruik ik nog steeds m.b.t. mijn leerlingen. Docenten met veel ervaring, kennis en kunde, ook veel praktijkgerichte oefeningen en casussen tijdens de lesdagen. Een mooie verdiepingsslag voor mij als docent.

Hanneke Heitsma

Slaapcoaching

In mijn netwerk hoorde ik alleen maar positieve verhalen over de Slaapcoachcursus, mijn verwachtingen zijn overtroffen, wat een nieuwe informatie over slaap hebben we gekregen in 2 dagen tijd, naast de kennis van Alien ,ook enorm inspirerende dagen, ik kan het iedereen aanraden, tempo ligt hoog maar wat kunnen we dit goed gebruiken in de praktijk. Nogmaals dank voor de inspirerende dagen.

Marjolein

Het A plus opleidingen team wil haar zorg continu verbeteren. Door uw ervaring met ons te delen, maakt u ons beter!

duimpje omhoog

Recensieformulier