Inspirator en Motivator

Alien Oelen Jurjens

Na twintig jaar actief te zijn geweest op het gebied van leefstijl vanuit een eigen praktijk, is coaching en counseling de rode draad in alles wat ik onderneem. Mijn passie ligt in het ontwikkelingsgericht werken met studenten. Ik streef hierin naar een klimaat dat studenten inspireert en motiveert. Psychologie en Gedragswetenschappen zijn de leergebieden waar ik me in heb gespecialiseerd binnen de opleidingen en trainingen van A plus Business.

Doordat ik verschillende studies en masters aan universiteiten uit verschillende werelddelen heb gevolgd, beschik ik over veel kennis. Gecombineerd met mijn open minded visie probeer ik de soms saaie stof van psychologie en gedragswetenschappen op een inspirerende, verhelderende manier over te brengen. Ik neem de studenten mee in mijn verhaal waar de didactiek niet mag ontbreken. Mijn passie ligt bij ontwikkelingsgericht werken met studenten, individueel en in groepen.

We nemen allemaal iets mee uit ons verleden, hebben een verhaal te vertellen en zijn ons veelal niet bewust van ons gedrag. Als docent en observator realiseer ik me iedere lesdag weer dat we met een vergrootglas werken en studenten zich zelf weer van binnenuit leren kennen, soms confronterend, verhelderend maar zo leerzaam. Studenten begeleiden tijdens het leerproces geeft mij voldoening. Kennis is kracht en kennis is er om te delen.

In de afgelopen jaren ben ik actief geweest in het reguliere (medische) circuit en heb ik ervaring met (vitaliteits)coaching en psychologie.  Daarnaast ben ik ook actief op het commerciële vlak waarin ik verschillende nevenfuncties heb als bestuurslid en gastspreker. Doordat ik veel ervaring heb kan ik als docent vanuit verschillende invalshoeken inspringen op de behoefte van studenten. Het presenteren in de breedste zin van het woord neem ik ook mee in mijn leergebieden. Om up-to-date te blijven volg ik daarom nog steeds veel mediatrainingen, de kennis die ik daar op doe neem ik dan weer mee tijdens de lesdagen.

Leergebieden

| Klinisch-Neuro en Positieve Psychologie | Gedragswetenschappen | Leiderschap | Leefstijl | Coaching – Counseling|

Bekijk het verhaal van Alien Oelen Jurjens