Gerda Boertien

Na 30 jaar actief te zijn geweest in het ziekenhuis ben ik ongeveer 5 jaar geleden begonnen met de opleiding tot mental coach. Vervolgens heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals beweeg-, leefstijl- en slaapcoach. Daarnaast ben ik gespecialiseerd op het gebied van rouw en verlieskunde, gedragsexpert en ben ik remissie coach.

Bij A plus Business vervul ik nu de rol van (gast) docent. Ik verzorg trainingen, cursussen en opleidingen over psychologie en gedragswetenschappen en gezondheid en vitaliteit. In het verleden ben ik werkzaam geweest in een ziekenhuis en je bent dan automatisch al snel een coach (een luisterend oor) voor veel patiënten. Zeven jaar geleden ben ik als gastvrouw ingestroomd bij A plus Opleidingen en kwam er al snel achter dat er nog veel dingen op mijn pad lagen. Ik had altijd al een passie voor beweging en leefstijl en ben mij daarom intern gaan omscholen. Ik heb mij persoonlijk ontwikkeld op het gebied van leefstijl, beweging, verlieskunde en heb ik mij zelfs doorontwikkeld tot gedragsexpert.

Drieënhalf jaar geleden ben ik een eigen praktijk gestart als coach en trainer fysiek en mentaal in beweging komen. Iets later ben ik mij meer gaan specialiseren in rouw en verlies coaching. Momenteel  bied ik een 2e lijns Coachen op Leefstijl aan. Beweging is daarnaast  de rode draad in al mijn coaching trajecten, zoals (brisk-)wandelen en wandelcoaching. Kennis overbrengen op een enthousiaste manier en daarnaast veel gebruik van beweging, dat is mijn doel. Mijn passie is om de kennis over te brengen op een manier waar ik zelf ook blij van word. Elke groep en student is anders, geen lesdag is hetzelfde. Als iedereen op zijn of haar manier aan het eind van de dag naar huis gaat en je bedankt voor de leuke, leerzame en inspirerende lesdag, dan haal ik daar voldoening en energie uit. 

Gerda heeft zich ontwikkeld als gedreven coach, workshopleider en docent op het gebied van beweging “fysiek en mentaal in beweging”

“Mensen motiveren en inspireren vanuit hun eigen kracht daar ligt mijn passie en missie binnen A plus opleidingen; Gerda”

Gerda weet door kleine aanpassingen in het dagelijks leven en gebruik te maken van wat er wél is mogelijkheden te creëren om iedereen met plezier in beweging te krijgen

Leergebieden

Beweging | Brisk Walking | Leefstijl | Rouw en Verlieskunde | Remissie coach| Positieve Psychologie

Bekijk het verhaal van Gerda Boertien