Slaapcoaching na jaren nog steeds een beoordeling van 9.3

Als eerste opleider van een training over het thema Slaap hebben we jarenlang Slaapcoaching mogen verzorgen in verschillende vormen. In-company trainingen, publiekslezingen, op maat trainingen, begeleiden van slaapteams in verschillende zorginstellingen en uiteraard onze eigen studenten opleiden tot Slaapcoach.

Er verschijnen steeds meer slaapexperts en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Slaap was immers jaren een ondergeschoven kindje.

Wat maakt ons nog steeds onderscheidend?!

Als Slaapexperts zijn wij betrokken bij universiteiten en onderdeel van het slaapteam aan de Taras Shevchenko National University of Kyiv. Zo blijven wij up to date, kunnen we gedrag koppelen aan slaap en trainen we onze studenten als ware professionals op het gebied van slaap zodat we niet blijven hangen in de basistips, do’s en don’ts omtrent slaap.

Twee intensieve dagen worden afgesloten met een erkend certificaat. Accreditaties voor onder andere verzorgenden, verpleegkundigen, huisartsen, bedrijfsartsen, fysiotherapeuten en zorgprofessionals.

Trainers: Ingrid van Lieshout en Alien Oelen- Jurjens

Slaapteam University onderzoek in het kort; Alien houdt zich bezig met een specifiek onderdeel tijdens het tweede deel van de nacht (restslaap) de zogenaamde Sleep Spindles – de verbindingen m.b.t. leren, gedrag, onthouden, depressies en hormoonsysteem – Circadiaans ritme.

Een opleidingsinstituut dat betrokken is en waar de persoonlijke benadering voorop staat.

Een warme betrokken sfeer, diepgang en positiviteit zijn dan ook belangrijke sleutelwoorden.

Direct aanmelden